Nuori 13–28 v. – tulevaisuus hakusessa…

Jos mietit koulu- tai opiskeluasioita, työnhakua, kaverisuhteita tai jotain muuta elämään liittyvää asiaa tai haluaisit muuten vain jutella, ota yhteyttä!
Riikka Kylliäinen, p. 0400 590 109,  riikka.kylliainen(at)snty.fi

Minut tavoittaa arkisin Monitoimikeskus Morovasta, Hallitie 3, Savitaipale.
Lisäksi Riikka päivystää Savitaipaleen koulukeskuksella torstaisin kello 11-13.20. Voit ottaa yhteyttä myös WhatsAppilla tai Facebookin kautta (Riikka Etsivä nuorisotyö Savitaipale)

Tutustu myös yhteistyökumppanimme Nuorten Palvelun etsivän nettityön sivuille www.etsivanettityo.fi, josta saat tietoa mm. Irc-gallerian ja Messengerin iltapäivystyksistä. Tai käy www.netari.fi -sivulla, josta näet nuorisotyöntekijän, terveydenhoitajan tai sosiaalityöntekijän päivystysajat mm. Demi.fi:ssä ja Habbo Hotelissa.

Vuonna 2010 Savitaipaleella aloitetussa Elämä haltuun -etsivän nuorisotyön hankkeessa tarjotaan 13-28 -vuotiaille nuorille matalan kynnyksen apua ja tukea opiskeluun, työnhakuun tai arjen hallintaan liittyviin asioihin.

Etsivä nuorisotyö on erityisnuorisotyötä, jonka tavoitteena on olla läsnä nuorten parissa ja tarjota mahdollisuus turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin nuoren sitä halutessa.

Etsivän nuorisotyön työntekijä etsii yhdessä nuoren kanssa vastauksia tämän mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja auttaa nuorta sellaisten palvelujen tai muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan ja itsenäistymistään sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille.

Toiminnalla parannetaan nuorten mahdollisuuksia saada tarvitsemansa julkiset palvelut ja tehostetaan nuorten sosiaalista vahvistamista erityisesti varhaisen tuen, elämänkulun ja työelämään pääsyn edistämiseksi.